Frans Klein op De Perstribune van MAX

Zondag 13 december zijn directeur video van de NPO Frans Klein en tennisser Wesley Koolhof te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Frans Klein, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune, tussen 12.00 en 13.00 uur, werd deze week uitgeroepen tot Omroepman van het Jaar 2020. Klein is als directeur video van de NPO verantwoordelijk voor het aanbod op NPO 1, 2 en 3. Hij werd door de jury geprezen voor zijn bijdrage aan het publieke programma-aanbod en met name voor het succes van Op1.

Wesley Koolhof, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune, tussen 13.00 en 14.00 uur, is tennisser en gespecialiseerd in het dubbelspel. Vorige maand won hij, samen met zijn Kroatische partner Nikola Mektić, de ATP Finals in Londen. Koolhof werd daarmee na Jean-Julien Rojer, Jacco Eltingh en Paul Haarhuis de vierde Nederlander die zich wereldkampioen in het dubbelspel mag noemen.

In De Perstribune signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl  

2 Comments

  1. Zeer onterecht dat Klein deze prijs heeft ontvangen. Het programma aanbod is eerder afgeslankt dan beter geworden onder Frans Klein. OP1 met de wisselde duo’s per dag is bij nader inzien toch misschien niet zo’n goed idee. En dan heb ik het nog niet over de alles slechtste talkshow ooit M. Margriet van der Linden die alle vragen die ze stelt ook zelf beantwoord. Op Fransico van Jole bij DWDD na heb ik nog nooit zo iets slechts gezien. Klein schrapte een van de urgentste programma’s van de NPO Vermist. Stopte met 5 jaar later, Het groot dictee en Sesamstraat. die laatste zou in vernieuwde vorm over een paar jaar terug komen maar dat gaat natuurlijk nooit gebeuren. Miljoenen pompt meneer jaarlijks in 3FM en NPO3 voor jongeren terwijl die niet gaan komen. Online houd hij samenwerkingen tegen, programma’s die al jaren op NPO1 thuishoren staan nog altijd op NPO2 of NPO3 of andersom. Midden in het tv seizoen komt hij met herhalingen terwijl er tal van mogelijkheden en dingen zijn die er uitgezonden kunnen worden op die plek. Waarom bestaan NPO1 en NPO2 Extra nog steeds? Voor wie? Heimwee tv waar behoefte aan is was van korte duur. Kijkers mochten aangeven wat ze in dat blok en op NPO Start uit het archief wilden zien. Dat was van korte duur want Frans bepaald wel wat de kijker moet zien en wat niet. In plaats daarvan krijgen de kijkers nu elke middag anderhalf uur de radiostudio van zijn oude VARA vriendjes te zien. BNN moest fuseren met de VARA en is vakkundig de nek omgedraaid. Net als de andere omroepen die door de fusies eigenlijk niet meer de identiteit hebben waarvoor ze ooit stonden. En dan is er nog de affaire van declaratie van een etentje in het restaurant van zijn broer wat ze gauw in de doofpot gestopt hebben. En zo kan ik nog tal van voorbeelden opnoemen waarom Frans Klein deze prijs juist niet verdiend en helemaal niet op die plek bij de NPO hoort te zitten. Frans roept overal dat hij het voor de kijker doet maar dat blijkt nergens uit. Klein zit er voor zichzelf. Net als al die directeurtjes bij Talpa.

  2. Naar, zelfingenomen mannetje . Zeer voldaan over het beleid. Zwak gesprek door het meisje van de pers-tribune, bij ’n beetje vraag hoorde je haar adem stokken en hardop denken ; Ojee, als’tie maar boos wordt “. Te schandelik voor woorden dat de NPO bepaald wat er wel, maar steeds meer niet wordt uitgezonden . En ook nog even slijmen naar z’n baas , juffrow Rijxman,,,,,bah , erg enge radio , was het.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*