Strikter beleid Spreekbuis-reacties

Reacties op artikelen zijn een essentieel onderdeel van het Spreekbuis mediavakplatform, waar ze bijdragen aan levendige discussies over media-onderwerpen. Om deze interactie te behouden, maar ook om de kwaliteit van de discussies te waarborgen, voert Spreekbuis vanaf nu een strikter moderatiebeleid in voor reageerders’.

Hoewel reacties belangrijk blijven, hebben we gemerkt dat sommige bijdragen steeds vaker scheldwoorden bevatten, off-topic zijn, of geen toegevoegde waarde bieden. Daarom zullen wij voortaan sneller ingrijpen en reageerders blokkeren die zich hieraan schuldig maken.

Spreekbuis streeft ernaar om de mogelijkheid om te reageren toegankelijk te houden, zonder ingewikkelde registratieprocedures. Tegelijkertijd willen we een veiligere online omgeving creëren, waarin waardevolle en inhoudelijke discussies niet worden belemmerd door ongepaste reacties. Dit nieuwe beleid zal ons helpen om een constructieve en respectvolle dialoog te bevorderen, die aansluit bij de professionele aard van het platform.

8 Comments

  1. Het moet hier ook geen Radioforum worden hoor, met mislukte politieagentjes gedrag. Deze website staat toch bekend dat je best ver mag gaan en absolute geen deug/woke platform is wat Radioforum wel is. Laten we dat zo houden.

    Misschien een idee om een Discord op te zetten waar we echt kunnen kletsen over radio. Ik gebruik het voor andere onderwerpen ook en dat bevalt uitstekend. Fora zijn uit de tijd en Discord is echt van nu en vervangt die fora eigenlijk.

  2. Zal mij benieuwen dit “strikter beleid”. Hoe lang zal het duren voordat kritische reacties gericht op Spreekbuis zelf als “off-topic” worden bestempeld of “geen toegevoegde waarde” hebben?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*