NLconnect organiseert jaarcongres over duurzame digitalisering

Op 12 september 2024 organiseert NLconnect het Breeduit Jaarcongres in Fort Voordorp, Groenekan, met als thema duurzame digitalisering.

De telecom- en breedbandindustrie speelt een belangrijke rol in de verduurzaming van andere sectoren, maar heeft zelf ook een ecologische voetafdruk. Het congres focust op het verbeteren van energie-efficiëntie, gebruik van hernieuwbare energie, en optimalisatie van materiaalgebruik en recycling in de telecomsector. Sprekers van onder andere KPN, Fairphone en het Ministerie van Economische Zaken delen inzichten over hoe de sector kan bijdragen aan een groenere economie. Het programma biedt plenaire sessies, netwerkmogelijkheden, en wordt afgesloten met een borrel. Het evenement trekt experts en beleidsmakers aan en is gesponsord door diverse prominente bedrijven.

1 Comment

  1. Ik zou zeggen: laat veelgebruikers van data veel meer betalen en klanten die heel weinig data gebruiken veel minder. Je betaalt nu als klant van KPN sowieso 60 euro per maand, ook als je vrij weinig ruimte inneemt op het net en niet zoveel tv kijkt. Daar mag best 20 euro vanaf. Laat klanten die continu gamen en streamen extra betalen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*