Ongehoord Nederland-leden eisen spoedvergadering

Medewerkers van Ongehoord Nederland (ON!) meldden zich donderdag bij het Commissariaat voor de Media omdat de omroep sinds 2019 geen algemene ledenvergadering heeft georganiseerd.

Zeshonderd leden eisen nu dringend een vergadering over de definitieve schorsing van hoofdredacteur en voorzitter Arnold Karskens, een besluit dat het bestuur als “onvermijdelijk” beschouwt vanwege signalen van grensoverschrijdend gedrag. Karskens wil de schorsing aanvechten en noemt de beschuldigingen verzonnen leugens, terwijl het bestuur nog niet reageert. Volgens de leden zou dit de eerste ledenvergadering zijn sinds de oprichting vijf jaar geleden.

3 Comments

  1. Wel raar dat Karskens niet kwam opdagen bijde vergadering van de RvT van ON terwijl hij wel was gevraagd te komen om te reageren op de beschuldigingen door de medewerkers. Volgens de RvT zou hij ziek zijn en te zwak om te komen. Echt geloofwaardig is dat niet gezien zijn strijdvaardig getwitter vandaag. Enfin, Karskens heeft twee jaar z’n zakken kunnen vullen en heeft zo z’n pensioengat gedicht.

  2. Ik ben geen fan van dhr Karskens met zijn omroep maar, zoals eerder gemeld, hij is wel de enige binnen ON die nog enigzins bij zinnen was. Ik vrees met grote vreze voor het komende seizoen waarin Raisa nu helemaal ongefundeerd haar gang kan gaan.
    Opdoeken die hele omroep, er is geen plaats voor extreem rechts. Er is plaats voor kritisch rechts

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*