’Matthijs van Nieuwkerk is niet onwelkom bij SBS’

Frans Klein vertrok vorig jaar van NPO naar Talpa. Er werd toen verwacht dat Matthijs van Nieuwkerk ook direct aan de slag zou gaan voor SBS. De presentator koos echter voor RTL. Toch is Van Nieuwkerk hier nooit aan de slag gegaan. Frans Klein zet nu echter de deur op een kier voor de gevallen presentator.

In een Telegraaf-interview meldt Klein: „Hij heeft afscheid genomen van RTL en is aan het nadenken over zijn toekomst. Er komt ongetwijfeld een moment dat we zullen praten. De voorwaarde is dat we dan iets hebben wat bij hem past. Hij is in ieder geval niet ’onwelkom’.”

18 Comments

  1. Er is een grens aan alles, maar ook aan “sorry” zeggen. Dus Matthijs kan wel weer. Gevoelsmatig eerder bij MAX dan bij Talpa.

  2. Zou bij Talpa niet misstaan als CEO.
    Hij weet ongetwijfeld wél wat mensen willen zien, in plaats van alle kinderlijke flutzooi waar Talpa de buis al tig jaar mee vervuilt.

        • Hopelijk voor hem is Matthijs afgekickt van de coke.
          Daardoor werd zijn gedrag onvoorspelbaar en zijn de dingen gebeurd die zijn gebeurd.
          Best vreemd dat je daar niemand over hoort.
          DWDD was achter de schermen 1 groot drugshol.

  3. Nav het interview wat huj ooit gaf denk ik dat de heer van Nieuwkerk nooit heeft begrepen wat het probleem was. Het was met name zichzelf die hij zielig vond. Hij heeft dus leiding nodig die het vwel snapt.
    Dat is niet Klein.

  4. mooi ieder verdient een tweede kans ook mathijs sorry zeggen en weer door ,einde woke gemeenschap en annonieme klagers komt steeds dichterbij nu en das mooi voor nederland

  5. Ik heb het talent van die man nooit begrepen. Duckface opzetten, instemmend knikken om de kijker te overtuigen dat hij luistert, snel de autocue oplezen en een boek ophouden. Toch keken er vele mensen naar. Nooit iets aangevonden en DWDD zou ook niet op SBS6 passen. Maar …

    Veronica mag wel een groot spectaculair muziekprogramma krijgen. Matthijs Gaat Door lukte het om bijvoorbeeld Stromae te strikken. Zoiets zou perfect op Veronica passen, ook historisch gezien. Trek The Voice ook naar Veronica. Ophef gegarandeerd, een kleine zender kan dat wel gebruiken want voor zo’n zender is het lastig om in de picture te komen, dat lukt met Matthijs en The Voice sowieso.

    Veronica verdient Nederlandse programma’s, vooral muziekgerelateerd.

  6. In alle gesprekken over Matthijs van Nieuwkerk mis ik de verwijzing naar de tijd van toen. Het was een witte mannen cultuur in de hele maatschappij. Dat dat nu verandert is zeer positief en als Matthijs daarin kan ontwikkelen, verdient hij zeker een 2e kans; Matthijs gaat door is een geweldig programma, waarin muziek een belangrijke rol speelt en waarin heel veel oude en jonge artiesten een prachtig podium krijgen. Via Max of Veronica of zender whatever weer op tv brengen!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*