NLZIET breidt basispakket uit met BBC First

NLZIET-basispakket wordt uitgebreid met de Britse zender BBC First. Vanaf 4 september 2024 is BBC First beschikbaar voor alle abonnees. Naast de toevoeging aan het basispakket, biedt BBC First nu ook een on-demand catalogus via NLZIET. Volledige seizoenen van verschillende series zijn direct beschikbaar voor bingewatchen. Bovendien introduceert NLZIET de mogelijkheid om vooruit te kijken naar diverse BBC-programma’s.

NLZIET wil zich van andere aanbieders zoals Ziggo, KPN, Odido en Delta, onderscheiden door extra flexibiliteit en gebruiksgemak te bieden aan haar abonnees.

8 Comments

  1. Ga je shit eens verbeteren qua beeldkwaliteit, geef de betaalde abonnee eens waar voor zijn geld en geef een betere beeldkwaliteit dan de lineaire TV uitzendingen. Het is toch niet te geloven dat het er zo beroerd uit zijn als je wat terug kijkt zonder commercials maar als je het lineair kijkt het er wel gewoon goed uit ziet? Ik weet het, NLZIET en ook Videoland waar hetzelfde overigens voor geld, moeten het doen met de kwaliteit waarin het wordt aangeleverd allemaal, maar als streamingdienst mag je ook wel wat eisen stellen aan de beeldkwaliteit want je klanten betalen immers een godsvermogen aan streamingdiensten, en de IPTV mogelijkheden lonken steeds sterker naar de consument. Lijkt me dus duidelijk dat je hier wat mee moet doen!

    • Jij meent ook voor een dubbeltje op de eerste rij te zitten…. Wat een gezeur om niks… Ben blij dat je kunt kijken ook als niet naar NLziet kijkt… Sommige mensen kunnen helemaal niks.
      Vroeger had je geen 4K en HD waren we ook tevreden met een draai antennen enz. wat we hadden.

      Nu iedereen op internet kan klagen menen ze dat iptv enz. met regelmatig buffer (wat ik zo bij kennissen zag) dat het beter is.

    • Ik onderschrijf dit volledig. Het is niet te geloven dat die VOD kwaliteit nog steeds zo laag is ten opzichten van de lineaire ‘live’ kwaliteit zoals het wordt uitgezonden. Het ziet er uit als kapot comprimeert is waardoor de kwaliteit eruit ziet zoals het er nu uitziet. Niet alleen bij NLZIET maar ook bij Videoland inderdaad.

  2. Ik ben heel tevreden over de VOD kwaliteit en zeer blij met het on demand aanbod van BBC first die nu toegevoegd is. Kan ik tenminste reclamevrij kijken. Ik kijk Premium omdat Ik niet zo vaak live kijk. Had het Extra pakket voorheen, maar doordat dat aanbod geen lange terugkijktijd had, heb ik dat opgezet. Ik kan alleen maar hopen dat dit er ook aankomt voor bvb Curiosity . Zelf keek ik live naar het Songfestival op NLziet en had totaal geen buffering. Ik heb wel een fiberinternet van 1 Gb.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*