‘De Verraders’ wint Emmy Award 

Vannacht is in Los Angeles bekendgemaakt dat het succesformat ‘De Verraders’ (internationaal ‘The Traitors’) een prestigieuze Emmy Award heeft gewonnen voor beste realitycompetitieprogramma. De Emmy Awards worden ieder jaar uitgereikt aan televisieproducties en makers, om buitengewone prestaties in de televisie-industrie te belonen. Het programma ‘De Verraders’ is inmiddels aan meer dan 25 landen verkocht en vanaf 28 september gaat er een nieuw seizoen van de Halloweeneditie van start bij RTL 4.


Peter van der Vorst, Directeur Content RTL :“ We zijn supertrots op het wereldwijde succes van De Verraders dat begon bij RTL4. Inmiddels is het format in meer dan 25 landen te zien en is het het meest verkochte format van het afgelopen jaar. Deze Emmy is een extra kroon op het creatieve werk van producent IDTV, Marc Pos en onze eigen RTL Creative Unit.”Jasper Hoogendoorn, Creative Director IDTV: “Allereerst wil ik onze collega’s van Studio Lambert feliciteren die echt een fantastische Amerikaanse versie van ons format geproduceerd hebben voor NBC Peacock. Natuurlijk zijn we zelf ook trots dat ons format, dat we hier in Nederland samen met RTL gelanceerd hebben, zo’n wereldwijd succes is! Als klein landje blijven we opvallen op de internationale formatmarkt en daar dragen we als IDTV graag ons steentje aan bij.”

‘De Verraders’ is ontwikkeld door IDTV, in samenwerking met de RTL Creative Unit, en wordt geproduceerd door IDTV. Internationaal wordt het programma gedistribueerd door All3media.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*