Isabelle Brinkman aan de slag als radio-dj bij KINK

Oud KINK FM dj Isabelle Brinkman (2005 – 2007) komt tijdelijk terug bij KINK. Vanaf maandag 23 september is Isabelle Brinkman drie weken te horen op werkdagen van 13:00 tot 16:00 uur als invaller.

De komende weken is ze om te beginnen te horen als invaller. Isabelle kijkt uit naar haar nieuwe plek: “Ik hoefde niet lang na te denken toen KINK vroeg een aantal programma’s voor ze te presenteren. Ik draag KINK een warm hart toe en zie het als een uitgelezen moment om bij hun weer radio te maken”.

Isabelle Brinkman werd bekend als vj bij TMF, was dj bij 3FM en presenteerde bij SBS. De laatste jaren is Isabelle voornamelijk als voice-over te horen en achter de schermen actief als communicatie manager.

“Isabelle en KINK zijn een fantastische en logische match”, reageert onze programmadirecteur Michiel Veenstra. “Gedurende haar hele carrière wist je altijd dat als zij op de radio was, je goede muziek kon verwachten. Ik kijk er dan ook naar uit om haar op KINK te horen met de beste alternative rock!”.

1 Comment

  1. Lekker, past geheel in het KINK profiel natuurlijk; Lekker links, Woke en maatschappelijk betrokken dus kan zo in de schoenen stappen die Tim straks achter laat als hij naar Radio 2 vertrekt. KINK sorteert dus voor.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*