Ongehoord Nederland-oprichter Arnold Karskens: “Dit is gewoon een coup van Forum voor Democratie”

Arnold Karskens, oprichter van Ongehoord Nederland (ON), heeft in een exclusief interview met het NIW gereageerd op zijn tijdelijke schorsing en de onrust binnen de omroep. Volgens Karskens wordt ON bedreigd door “antisemitisme, racisme en Holocaustbagatellisering” van binnenuit. Hij beschuldigt voormalig collega’s zoals Peter Vlemmix en George Woodham van het aanwakkeren van deze praktijken.

Karskens: “Ik kom uit een verzetsfamilie. En ja, ik kan me heel goed in het rechtse verhaal vinden, maar dat smerige, domme extremisme dat iedere Jood achter een complot ziet, daar word ik misselijk van.”

De schorsing van Karskens komt na beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag, die hij stellig ontkent. Hij hoopt op een algemene ledenvergadering waarin hij zijn positie kan herstellen en ON kan zuiveren van extremistische invloeden. “Dit is gewoon een coup van Forum voor Democratie, ik zat meer op de lijn van de PVV, realistisch rechts.” aldus Karskens, die benadrukt dat ON oorspronkelijk een ander politiek doel diende.

Bron: NIW


Lees ook:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*