Boek 50 jaar lokale omroep in de voorverkoop

Alle omroepen ontvangen in de tweede week van oktober een exemplaar van het jubileumboek ’50 jaar lokale omroep – het verhaal van lokaal’. Het jubileumboek is vanaf 7 oktober ook verkrijgbaar in de bekende (online) boekwinkels. De voorverkoop is inmiddels van start.

Een maand geleden lieten we al laten weten dat het jubileumboek ’50 jaar lokale omroep – het verhaal van lokaal’ onderweg was naar de drukker. Inmiddels hebben wij het eerste exemplaar in handen en zijn we enthousiast over het resultaat! We kunnen niet wachten dit met jullie te delen.

Eerste exemplaar
Het eerste exemplaar wordt in de jubileumweek overhandigd aan Zijne Majesteit Willem-Alexander. Het tweede exemplaar wordt tijdens de activiteiten op zaterdag 5 oktober aan de sector overhandigd. Vanaf maandag 7 oktober worden de boeken uitgeleverd. Alle lokale omroepen ontvangen één gratis exemplaar. Ook kunnen alle omroepmedewerkers in Nederland het boek voor maximaal een jaar online gratis inzien.

Bestel er nu een voor thuis
Wil je liever zelf een exemplaar op de plank hebben liggen? Dan hebben we goed nieuws. Het boek is vanaf nu in de voorverkoop te bestellen via de bekende aanbieders. Kies je favoriete aanbieder bijvoorbeeld via deze link. Het boek kost 29,99 euro. De levering start vanaf 7 oktober 2024.

Over het boek
Het jubileumboek is geschreven door Arjan Snijders, met bijdragen van Astrid de Jong. Snijders werkte zelf bij de Domroep (1989), Stadsomroep Arnhem (1991-1993) en Stadsomroep Utrecht (1992-1995). Hij maakte hier onder meer een jongerenprogramma met Erik Mouthaan en Lisette Rooseboom. Daarnaast hebben verschillende NLPO-medewerkers geholpen met de samenstelling van het boek.

Het boek neemt je mee op een reis vol wetenswaardigheden, leuke feitjes, nostalgische verhalen en een gedetailleerde tijdlijn, aangevuld met fantastische foto’s van toen en nu. Kortom, een boek voor en van de lokale omroep!

OOG tv 1993

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*