Radio-dj Tim op het Broek stopt bij KINK

Tim op het Broek heeft aangekondigd te vertrekken bij KINK. De dj meldde maandag dat hij donderdag zijn laatste show zal presenteren. Dit volgt op een zakelijk conflict met de zender. Ondanks een lopende rechtszaak over zijn overstap naar NPO Radio 2, heeft Op het Broek besloten zijn vertrek nu al aan te kondigen.

Spreekbuis columnist Patrick Kicken meldde het nieuws over de aankomende rechtszaak tussen Tim en KINK als eerste in zijn column van 19 augustus:

9 Comments

  1. Zal hem niet missen. Afgezakt naar een dj die vooral zijn eigen mening belangrijk vindt (zuur links en soms op de grens van antisemitisme). En met Jim erbij werd ook gewoon ‘lachzakken’ radio.

    • Dus dat, maar dat hele KINK is een zwaarmoedige zender met ultra GroenLinks/PVDA sympathieën, straks ook met mevrouwtje Brinkman wordt het er niet beter op.

  2. NPO Radio 2 zou nog even moeten nadenken of zij een radicaal linkse man die het fijn vindt dat op de radio te uiten nog wel zouden willen. Eigenlijk zat hij bij KINK goed.

    • Bij Radio 2 zitten nog meer van die ultra linkse wappies (want NPO) die het liefst op de snelweg willen zitten i.p.v. radio te maken dus het schept een band.

  3. Tim heeft een hele fijne radiostem, mag er graag naar luisteren. De combinatie met die aanstelligere Joy vond ik alleen niet te doen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*