Jan Smit en AVROTROS verlengen samenwerking met drie jaar

Al bijna 20 jaar is de samenwerking tussen AVROTROS en Jan Smit als een goed huwelijk. Met een nieuw contract wordt daar nog eens drie jaar aan toegevoegd. De zanger en presentator blijft de komende jaren verbonden aan de omroep als o.a. presentator van Beste Zangers en het Gouden Televizier-Ring Gala, gastheer van de verschillende Muziekfeesten en deejay bij Sterren NL.  

“Jan heeft zich in al die jaren bij AVROTROS ingezet met zijn programma’s voor muziek van eigen bodem. Als de omroep voor cultuur vinden wij het belangrijk om mensen te verbinden door muziek en daar heeft Jan zich al die jaren ook voor ingezet. Daarmee zit hij in het dna van onze omroep en ben ik heel blij dat dit ook de komende jaren zo blijft,” aldus Bart Barnas, mediadirecteur AVROTROS 

Jan Smit: “Bijna 20 jaar bij AVROTROS zegt natuurlijk heel veel over hoe ik mij hier thuis voel. In de programma’s die ik presenteer kan ik kwijt wat ik belangrijk vind. Dat is nieuwe en gevestigde artiesten een podium geven. Ik ben dan ook heel blij dat ik dit de komende jaren kan blijven doen.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*