NEP Group benoemt Arjan van Westerloo tot President van NEP Verenigd Koninkrijk, Nederland en Ierland

Foto: Roy Beusker

NEP Group heeft aangekondigd dat Arjan van Westerloo, naast zijn verantwoordelijkheid voor NEP Nederland, nu ook de leiding krijgt over NEP in het Verenigd Koninkrijk en Ierland als President. Door een aanpassing in de structuur bestaat NEP Europe nu uit twee clusters: het VK, Nederland en Ierland en een tweede cluster bestaande uit Noord, Midden en Zuid-Europa. Tex Teixeira blijft verantwoordelijk voor dit tweede cluster en Lise Heidal zal als President van NEP Europe eindverantwoordelijk blijven voor de regio Europa.

De benoeming van Arjan van Westerloo sluit aan bij de strategie van NEP om de bedrijfsstructuur te vereenvoudigen, de samenwerking binnen de groep te versterken en tegelijkertijd het hoge serviceniveau richting klanten te blijven waarborgen.

Van Westerloo, die sinds april 2022 leidinggeeft aan NEP Nederland, heeft de Nederlandse activiteiten succesvol getransformeerd naar een toekomstbestendig model.

Lise Heidal, President van NEP Europe zegt hierover: “Arjan’s leiderschap en prestaties bij NEP Nederland zijn indrukwekkend. Zijn nieuwe rol komt op een cruciaal moment, nu we onze structuur in 12 Europese markten aan het versterken zijn om onze klanten beter te kunnen bedienen met een uniforme, maar lokaal afgestemde aanpak. Met zijn aanpak en uitgebreide ervaring bij internationale broadcasters en productiehuizen is hij enorm waardevol voor ons bedrijf.”

Arjan van Westerloo voegt toe: “Ik ben vereerd dat ik mijn rol mag uitbreiden en kijk ernaar uit om naast Nederland ook onze teams in het VK en Ierland te leiden. Met onze innovatieve oplossingen en vakmensen onderscheidt NEP zich in deze markt. 

Onze klanten zijn in deze dynamische markt voortdurend op zoek naar de juiste oplossingen, en dankzij ons regionale netwerk zijn wij perfect gepositioneerd om hierin te voorzien. Ik kijk ernaar uit om dit verder uit te bouwen. “

2 Comments

  1. Ik weet niet zo goed of het nou positief of negatief is dat er sprake is van een soort familiebedrijf op het Mediapark.

    • NEP The Netherlands beschikt over acht outside broadcast vans (OBV’s), waaronder geavanceerde ‘groene’ registratiewagens, en de MusicOne. Bij sport- en entertainmentevents en studioprogramma’s worden onze wagens zowel nationaal als internationaal zeer frequent ingezet.

      Ik vraag me af waarom je een registratie wagen groen spuit. Wat is daar de reden voor? Kan iemand mij uitleggen wat geavanceerd groen is want er zijn zoveel schakeringen groen. Olijfgroen,weiland groen,tuin groen,bladgroen,spuitbus groen,registratie groen. Of zijn het registratie wagens die ingehuurd kunnen worden door kronvrc of ntr of nos of andere zeer antroposofisch en antropogeen betrokken bedrijfjes die een productie in het bos willen maken opdat hun vrachtwagen met dieselmotor en dito uitstoot niet opvalt voor de zichzelf zoekende wandelaars. Ik hoop dat je ook groene aggregaten bij Nep kunt huren die mooi naast de groene registratie wagen kan staan opdat het niet opvalt en een mooi geheel vorm. Wat zeg je? Het heeft met iets anders te maken? Wat dan? Dat meen je niet? Echt waar? Dus mogen ook bedrijven als Extinction Rebellion ,Milieu defensie Greenpeace, Free green palestine, Red de noord en Waddenzee deze groene registratie wagen huren? Oh is dat de bedoeling! Wat mooi dat Nep daar aandacht voor heeft. Krijg net een telefoontje van onze production manager dat hij alleen nog maar een groene registratie wagen wil.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*