Regionale publieke omroepen, Bureaus Lokaal en Bureau Regio zoeken talent!

Binnen de regionale publieke omroepen, Bureaus Lokaal en Bureau Regio is volop ruimte voor talent. Momenteel staan de volgende vacatures open. Ben, of ken, jij het talent waar we naar op zoek zijn?  

Jongerenpanel: Coach Jongerenpanel en projectcoördinator
Om beter in contact te staan met (het mediagedrag van) onze jongere doelgroepen, heeft de RPO samen met de Nationale Jeugdraad (NJR) het Jongerenpanel Media opgezet. Het Jongerenpanel Media bestaat nu uit bijna 100 jongeren uit verschillende regio’s en met diverse achtergronden. De 13 regionale omroepen zijn nauw betrokken bij het panel, met collega’s van elke omroep als aanspreekpunt (jongerenpanelambassadeurs) voor de jongeren. Voor het panel zijn we momenteel op zoek naar een Coach Jongerenpanel en een projectcoördinator Jongerenpanel!

RPO Datateam: Senior Datamedewerker
Om een breed publiek te bereiken zijn data en data-analyse hard nodig! In het RPO Datateam, bestaande uit dataredacteuren en data-analisten van de 13 regionale omroepen en begeleiding van senior datamedewerkers vanuit de RPO, wordt hard gewerkt aan analyse en het verzamelen van data. Ons team willen we de komende tijd versterken met een Senior Datamedewerker. Bekijk snel de vacature.

Redactionele innovator met datafocus (32-36 uur)
Wij, Stichting Regionale Publieke Omroep (RPO), zoeken een gedreven journalistiek professional die data-gedreven werken binnen redacties kan inspireren en implementeren. 
Heb jij journalistieke ervaring en weet jij hoe je met data journalistiek kunt versterken? Lees dan verder!

Bureau Regio: Datajournalist
Bureau Regio is het journalistieke samenwerkingsverband tussen de dertien regionale omroepen en de NOS. De redactie werkt namens de regionale omroepen op de NOS-nieuwsvloer in Hilversum. Bureau Regio zorgt voor het uitwisselen van onderwerpen en content (audio, video en online) tussen deze publieke omroepen. Op deze manier wordt het regionale nieuws verspreid in de programma’s van de NOS en wordt landelijk nieuws met een regionale relevantie gebruikt door de regionale omroepen. Momenteel staat er een vacature open voor een datajournalist.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*