Dwars door de Lage Landen wint Gouden Televizier-Ring 2024

Het VPRO-programma Dwars door de Lage Landen heeft de Gouden Televizier-Ring 2024 in de wacht gesleept. Met maar liefst 55% van de stemmen van het Nederlandse publiek liet het programma de concurrentie achter zich, waaronder B&B Vol Liefde van RTL 4 en Denkend aan Holland van Omroep MAX.

In Dwars door de Lage Landen reist de Belg Arnout Hauben samen met zijn vrienden Ruben Callens en Philippe Niclaes te voet door Nederland en België. Het programma werd geroemd om de spontane en eerlijke gesprekken met gewone Vlamingen en Nederlanders.

Daarnaast won Tim Hofman voor de derde keer de Televizier-Ring voor Beste Presentator. De Joodse Raad werd bekroond in de categorie Impact, en Frank Lammers ontving de ring voor Beste Acteur.

6 Comments

  1. Terechte winaars. Grappig die Arnoout,zijn ogen rolde af en toe nog net niet op de rode loper. Er was een vraag of hij nu vast en zeker in Nederland ging wonen. Arnout was met stomheid geslagen. “Euh…”
    Er komt trouwens een extra binusaflevering van Dwars door de lage landen. Top!

    En Andre van Duin. Ik houd van deze man.

  2. Het grote NPO eigen-felicitatie/pijperij feestje. Gênant is nog te mild voor deze vertoning!
    En Peter Pannenkoek kan echt niet met voorspelbare ‘harde grappen’ die je al voor dat het begint al ziet aankomen. Het ‘shock effect’ is er na die jaren dat hij dit doet nu wel vanaf en is niet meer leuk en grappig.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*