‘Vervolging van illegale IPTV-kijkers is kwestie van tijd’

Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat ook in Nederland gebruikers van illegale IPTV-abonnementen beboet of strafrechtelijk vervolgd worden. Dat meldt TotaalTV.


De financiële schade voor providers en streamers zoals Ziggo, KPN, Netflix, NLZIET, Videoland en Viaplay blijft toenemen door het toenemende illegale gebruik. Hoewel de focus in Nederland vooral ligt op het aanpakken van aanbieders van illegale IPTV, worden gebruikers in andere Europese landen, zoals Spanje, al strenger aangepakt. Daar riskeren ook Nederlandse expats en pensionado’s forse boetes voor het gebruik van illegale IPTV-diensten.

4 Comments

  1. Zoals ook de comments bij dit artikel op TotaalTV al signaleren: het artikel heeft geen enkele bron dat zou kunnen bevestigen dat boetes voor gebruikers aannemelijk zijn.

  2. Het stukje proza van Kriek bevat geen bron, geen feitelijk relaas, niets van dat alles. En zoiets wordt hier doorgeplaatst, omdat Spreekbuis een zakelijke overeenkomst heeft met deze man?

  3. Bangmakerij van de heer Kriek in kwestie. Geen bron, geen feiten alleen een aanname. Dat is ‘journalistiek’ anno 2024…
    Wat moeten die stukjes van de heer Kriek op deze website overigens? Het is echt tenenkrommend slecht!

    • De beste oplossing is net als toen gedaan is met muziek. Alle aanbieders op 1 legale betaalbare dienst en niet een internet aanbieder met daaronder een groot aantal dure abonnementen. Deze aanbieders schieten zichzelf in de voet.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*