Peiling: 83% wil Joost Klein niet naar Songfestival

Uit een peiling van het Telegraaf Opiniepanel, waaraan 3.718 mensen hebben deelgenomen, blijkt dat een meerderheid van de Nederlanders geen toekomst meer ziet in deelname aan het Eurovisie Songfestival. Maar liefst 72% van de respondenten wenstdat Nederland volgend jaar niet opnieuw deelneemt aan het evenement.

Daarnaast vindt 83% van de respondenten het muzikale evenement “niet meer van deze tijd” en 83% van de respondenten het niet eens met de stelling “Joost Klein weer naar het Songfestival”. Veel deelnemers zijn kritisch over zijn gedrag. Slechts 14% van de respondenten ziet Joost Klein wel graag terug bij de volgende editie van het Eurovision Songfestival. Hiermee zou Nederland een sterk signaal afgeven richting de organisator EBU.

Bron: De Telegraaf

12 Comments

  1. Zoals ik al eerder heb gezegd: Glas … plas … was!

    Als er echt onrechtmatig werd gehandeld vanuit de EBU, dan had AVROTROS wel aangifte van gedaan. Dat hebben ze niet, dus de EBU heeft rechtmatig gehandeld vorig jaar. De rest is alleen voor de bühne en “kijk ons niet ‘onze’ deelnemers afvallen” . . .

    • Wateen onzin, stemmingmakerij. Deze week zijn er twee andere peilingen geweest waarin de meerderheid wil dat Joost Klein juist wel weer naar het songfestival gaat.

    • Nou rechtmatig… het was gewoon te disproportionateel. Je kan ook zeggen ga in gesprek met elkaar want als je alles want naar buiten gekomen is naast elkaar ligt is het één grote opgeblazen misverstand geweest dat je gewoon met een gesprek tussen de twee partijen had kunnen oplossen. EBU/ de zweedse politie mag die beelden wel eens plaatsen als zij zo overtuigd waren van hun gelijk.

    • Nou precies dit dus. Het is van de oudere generatie die sowieso toch niks aan vinden van het nieuwe songfestival en niet in de publieksgroep van joost klein liggen, dus hoe serieus moeten we dit nemen?

  2. Joost Klein, irritant, onbeschoft, vervelend, arrogante mafkees.
    Nooit meer over praten, ebt hij vanzelf weg.
    Dat Songfestival sowieso nooit meer aan mee doen.

  3. Het Telegraaf opiniepanel, als je gaat peilen wat Nederlanders daarvan vinden, zal 90% zeggen dat het een uiterst select, oud en conservatief gezelschap is. Dit panel is nooit serieus te nemen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*