Gooische Vrouwen verbreekt streamingrecord bij Videoland

Het nieuwe zesde seizoen van ‘Gooische Vrouwen’, dat sinds afgelopen zondag te zien is, heeft in de eerste 24 uur na release al diverse streamingrecords verbroken.
Niet eerder heeft een Nederlandse dramaserie bij Videoland zoveel streams behaald op de releasedag. Daarnaast heeft de serie het hoogste bereik behaald binnen de Videoland abonnees in diezelfde tijdsspanne.

De serie beleeft daarmee de beste seizoensstart van een dramaserie ooit op het platform. Naast het nieuwe, zesde seizoen zijn de eerdere seizoenen van Gooische Vrouwen ook een grote hit op het streamingsplatform. Zo stonden deze eerdere seizoenen na de aankondiging van het nieuwe, zesde seizoen direct in de top 5 Nederlandse dramaseries, naast onder andere de Videoland Original series ‘Mocro Maffia’ en ‘Máxima’.

Peter van der Vorst, Directeur Content RTL: “Nu Gooische Vrouwen terug is, is het geweldig om te zien hoe het publiek na 10 jaar nog altijd op de vier vriendinnen zit te wachten. De mooie recensies én een indrukwekkend streamingrecord laten zien dat Nederland de Gooische Vrouwen nog altijd omarmt. Een prachtig compliment voor Linda de Mol, Will Koopman en alle anderen die met zoveel plezier en vakmanschap aan de serie hebben gewerkt. Ik ben er trots op dat Videoland dit samen met Talpa Network mogelijk heeft kunnen maken en wens alle fans nog heel veel plezier met de komende zes afleveringen.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*