NLZIET biedt live ondertiteling bij tv-zenders

TV-dienst NLZIET is gestart met het realtime ondertitelen van live zenders. Al vorige maand is deze nieuwe feature gelanceerd voor Apple TV gebruikers, maar vanaf deze week zijn de live ondertitels beschikbaar voor vrijwel alle devices inclusief Android TV, smart-tv’s (op oude smart-tv’s na), smartphones en tablets.

De ondertiteling zijn beschikbaar op de volgende live-kanalen:

  • NPO: NPO 1, NPO 2, NPO 3
  • RTL: RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Z
  • SBS: SBS6, SBS9, Veronica, Net5
  • VRT: Eén, Canvas, Ketnet
  • Overige: NPO 1 Extra, NPO 2 Extra, NPO Politiek en Nieuws, BBC One, BBC Two, BBC Three, BBC Four

De ondertiteling kun j e inschakelen tijdens het kijken naar een live-uitzending. Dit doe je door op het ondertitelingsicoontje te klikken in het instellingenmenu.

NLZIET is een samenwerking tussen de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en Talpa TV. Met de tv-streamingdienst NLZIET kunnen kijkers, zowel lineair als on demand, op één plek het meest uitgebreide online Nederlandse tv-aanbod bekijken, waaronder meer dan 40 live zenders van de mediagroepen NPO, RTL Nederland en Talpa Network, aangevuld met regionale omroepen, INPLUS, Pebble TV en de Vlaamse publieke zenders. Het NLZIET Extra-abonnement biedt aanvullende zenders: BBC First, BBC One, BBC Two, BBC Three, BBC Four, BBC News, History Channel, Crime + Investigation, E! Entertainment, Curiosity Channel en Euronews. Via de apps voor web, mobiel, Apple TV, Android TV, Fire TV en smart-tv’s zijn programma’s uit het online aanbod van de omroepen in hoge kwaliteit live, terug en vooruit te kijken.

8 Comments

  1. Was al, nu nog de internetkealiteit. Iedere dag, bij terugkijken wel uitval. En op maandag 20/08 was het hipeloos
    Stilstaande beelden, enz. We hebben glasvezel. Verlang naar canal+. Maar de app zit niet op de tv.

      • WiFi/bekabeld het maakt niet uit. WiFi is net zo snel als bekabeld dus dat mag niet uit maken in beeldkwaliteit. 100 Mbps down en up is meer dan genoeg voor streaming. Het is gewoon de aanlevering van de content wat beroerd is, daar moeten ze zich eerst van doordrongen zijn dat dit niet meer kan. Iedereen kijkt steeds groter en krijgt betere TV’s en dan zie je gewoon de beroerde kwaliteit waar het al die tijd al in uitgezonden wordt. Daar is al jaren niets in veranderd en staan daarmee stil in ontwikkeling.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*